Enter your keyword

Debiteurenbeheer

Goed debiteurenbeheer, de basis voor een gezonde cashflow

Helaas heeft iedere onderneming te maken met wanbetalers binnen de klantenkring. Door een strakke opzet van uw creditmanagement kan u de gevolgen hiervan aanzienlijk verminderen. Niet of slecht betalende klanten hebben een direct resultaat op uw cashflow en net als u zelf (even) krap bij kas zit merkt u hier ook direct de gevolgen van.

fpn-debiteurenbeheer

Bij Factoring Partners Nederland zijn we iedere dag bezig met debiteurenbeheer en het optimaliseren van processen, omdat het belang hiervan de basis vormt voor gezond ondernemen. Wij kunnen dit uit handen nemen voor u en weten dit probleemloos te combineren met onze dienstverlening op het gebied van factoring (American factoring, Full service factoring), incasso en kredietverzekeringen. Zo weten wij en u precies wat er speelt bij uw opdrachtgevers.

Resultaat met Factoring Partners Nederland

Wij ondersteunen ondernemers bij praktische zaken op financieel gebied. Zo beschikt Factoring Partners Nederland over een gespecialiseerde creditmanagement afdeling die u helpt met het tijdig incasseren van uw geld. Onze mensen zijn ervaren en professioneel en daardoor een zeer effectieve basis voor een gezonde cashflow.

Bovendien ondersteunen wij bij het (vooraf) financieel checken van uw (nieuwe) klanten. We zorgen voor een gestructureerde aanpak die we afstemmen op uw wensen rond klantcommunicatie. Hierbij maken we gebruik van laagdrempelige, realtime software met als doel om het DSO zo laag mogelijk te houden.

Daarom creditmanagement door Factoring Partners Nederland

 • Goed debiteurenbeheer
  Wij gaan altijd voor tevreden klanten door ons werk heel inzichtelijk te maken. Wij werken met simpele realtime software en stemmen onze werkwijze en aan op de door u gewenste situatie.
 • Verlagen DSO
  Met het verlagen van uw DSO voorkomt u niet alleen problemen, het biedt kansen. Door het saldo van de debiteuren te verminderen, kunnen leveranciers bijvoorbeeld eerder betaald worden.
 • Bewezen effectief
  Onze persoonlijke, maar doortastende methode werkt erg effectief. Door uw debiteuren structureel na te bellen, worden facturen tot wel 25% eerder betaald. U bespaart uzelf niet alleen veel rompslomp, maar wij verdienen onszelf terug in verkorte betaaltermijnen.
 • Factoring Partners Nederland checkt uw klanten vooraf
  Wij zorgen dat u weet met wie u zakendoet. Daarom controleren wij onder andere de tekenbevoegdheid bij uw opdrachtgever, kredietwaardigheid en andere zaken waarmee financiële romslomp achteraf voorkomen of beperkt kan worden.
 • Wij kunnen ook juridische middelen inzetten
  Vanzelfsprekend proberen wij op fatsoenlijke wijze zo snel mogelijk betalingen gerealiseerd te krijgen voor u. Lukt dit niet dan beschikken wij over een gespecialiseerde incassoafdeling en een gedegen netwerk aan advocaten om op de juiste wijze juridische stapen te kunnen ondernemen.

Onze voordelen

✔  Snelste acceptatieproces
✔  Laagste kosten
✔  Meeste werkkapitaal
✔  25 jaar ervaring
✔  Kennis van alle branches

Wat levert factoring u op?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan met cashflow calculatie op maat.

Bel mij terug

Meer weten?

Wilt u meer weten over factoring met Factoring Partners Nederland?
Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, toegespitst op uw bedrijf.