Enter your keyword

Incasso

Incasso, noodzaak breek wet

Vrijwel iedere ondernemer is ermee bekend: toegezegde betalingen blijven uit. En dit raakt uw onderneming direct! Niet alleen heeft dit een negatieve invloed op uw cashflow, het zorgt ook voor negatieve energie en zet de relatie met uw klant onder druk.

fpn-incasso

Bij Factoring Partners Nederland zijn we gelukkig niet iedere dag bezig met incassotrajecten, maar als de nood aan de man staan we ons mannetje en weten we hier – in de meeste gevallen – een positief resultaat uit te halen. Wij kunnen een hoop leed voorkomen door een gecombineerde inzet van onze dienstverlening; factoring (American factoring, Full service factoring), debiteurenbeheer, kredietverzekeringen en incasso onder één dak. Zo weten wij en u precies wat er speelt bij uw opdrachtgevers.

Resultaat met Factoring Partners Nederland

Ons uitgangspunt is dat ondernemers zich vooral moeten bezig houden met zaken waar zij positieve energie uit halen. Daarom beschikt Factoring Partners Nederland over een gespecialiseerde incassoafdeling die u helpt met het incasseren van uw geld. Onze mensen zijn ervaren en professioneel en daardoor een zeer effectieve basis om uw vorderingen te innen.

En in geval incassovorderingen geen effect hebben, dan beschikken wij over een team van uitstekende advocaten, die wij te allen tijden kunnen inschakelen. Zij zorgen er dan voor dat er rechtstreeks juridische stappen worden genomen. Openstaande vorderingen worden hierdoor in vrijwel iedere situatie snel en op een juiste manier afgehandeld.

Daarom incasso door Factoring Partners Nederland

 • Maatwerk
  Net als factoring is incasso via Factoring Partners Nederland maatwerk. U kunt zelf beslissen hoe wij uw klant benaderen. Verkiest u telefonisch contact boven geschreven aanmaningen, wilt u liever een strenge of juist een vriendelijke benadering… De juiste aanpak stemmen wij vooraf met u af.
 • Klantvriendelijkheid
  Onze incassoafdeling is een neutrale partij, waardoor uw relatie buiten schot blijft. Bovendien is de opvolging in basis minnelijk van aard, waardoor er geen gerecht aan te pas komt. Dit zorgt ervoor dat de commerciële relatie met uw klant over het algemeen goed blijft.
 • Expertise
  Wij werken met professionals, die weten hoe ze een moeilijk incassogesprek moeten aangaan. Ze weten kalm te blijven, ook als het gaat om lastige wanbetalers en weten hen te overtuigen om toch de factuur te betalen.
 • Snelheid
  Bij B2B-dossiers heeft een incassobureau zelf in de hand hoe vaak er acties ondernomen worden. Er zijn geen wettelijke regels of procedures, waardoor wij de druk flink op kunnen voeren als dit nodig is. Doorgaans worden onze dossiers snel afgehandeld.
 • Heldere afspraken
  Voordat wij voor u incassotrajecten gaan verzorgen, maken we vooraf duidelijke afspraken over onze vergoedingen. Omdat incasso een aanvullende dienst op factoring is bij Factoring Partners Nederland maken wij altijd maatwerkafspraken met u.

Onze voordelen

✔  Snelste acceptatieproces
✔  Laagste kosten
✔  Meeste werkkapitaal
✔  25 jaar ervaring
✔  Kennis van alle branches

Wat levert factoring u op?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan met cashflow calculatie op maat.

Bel mij terug

Meer weten?

Wilt u meer weten over factoring met Factoring Partners Nederland?
Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, toegespitst op uw bedrijf.