Enter your keyword

Kredietverzekering

De kredietverzekering, ondernemen zonder zorgen!

Geen enkel bedrijf zit erop te wachten: facturen die niet betaald worden. Ondernemen op basis van slechts ‘vertrouwen’ is doorgaans geen goede basis voor het aangaan van nieuwe klantrelaties. Met een kredietverzekering voorkomt u dit. Het geeft u vooraf namelijk inzicht in de financiële positie van uw relaties en vormt de basis voor bescherming van openstaande facturen en garandeerd uw cashflow.

fpn-kredietverzekering

Bij Factoring Partners Nederland helpen wij u aan de juiste kredietverzekering en combineren dit feilloos met factoring (American factoring, Full service factoring), debiteurenbeheer en incasso onder één dak. Zo weten wij en u precies wat er speelt bij uw opdrachtgevers.

Resultaat met Factoring Partners Nederland

Wij kennen de markt van kredietverzekeringen als geen ander. We werken er continu mee en bovendien al jarenlang. Kredietverzekeringen vormen namelijk de basis van onze factoring activiteiten. Onze specialisten weten u dan ook altijd te voorzien van kredietverzekeringen op maat, zonder dat het u veel tijd kost zich vooraf te verdiepen in deze markt.

Zo kunnen wij u helpen tegen non-betalingen van facturen. Door levering van informatie over de financiële situatie van uw klant, professionele incassoservice en schade-uitkering als uw klant zijn facturen toch niet betaalt. Zo kunt u veilig zakendoen in binnen- en buitenland.

Daarom kredietverzekeringen door Factoring Partners Nederland

 • Expertise
  Wij werken met professionals, die weten hoe de markt van kredietverzekeringen in elkaar steekt. Zo weten we kredietverzekeringen scherp in te kopen voor u op basis van uw situatie en uitgangspunten.
 • Maatwerk
  Een kredietverzekering is maatwerk, waarbij onze kennis bijdraagt aan het juiste advies. We zijn onafhankelijk en hebben vooral baat bij uw situatie.
 • Betere klantrelaties
  Door goed inzicht vooraf in nieuwe relaties bent u in staat tot betere betaalafspraken te komen. Dit voorkomt een hoop gezeur achteraf en vormt de basis te werken aan positieve groei van de samenwerking.
 • Cashflow
  Een kredietverzekering vormt de basis voor een goede cashflow. Met een kredietverzekering is de betaling van uw openstaande facturen beschermd en uw cashflow gegarandeerd. U heeft meer middelen beschikbaar voor uitbreiding van uw business met nieuwe klanten en in nieuwe markten.

Onze voordelen

✔  Snelste acceptatieproces
✔  Laagste kosten
✔  Meeste werkkapitaal
✔  25 jaar ervaring
✔  Kennis van alle branches

Wat levert factoring u op?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan met cashflow calculatie op maat.

Bel mij terug

Meer weten?

Wilt u meer weten over factoring met Factoring Partners Nederland?
Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, toegespitst op uw bedrijf.