Enter your keyword

Factoring

Full service factoring

Factoring is een vorm van financiering op basis van uw debiteuren en uitermate geschikt om snel uw werkkapitaal te verbeteren. Met full service factoring bieden wij u een flexibele financiering, die meegroeit met de omzet van uw bedrijf. Wij bevoorschotten uw facturen op de dag van facturatie en betalen binnen 24 uur het volledige factuurbedrag minus vooraf overeengekomen kosten aan u uit.

factoring partners

De voordelen van factoring

Dankzij factoring is uw bedrijf niet meer afhankelijk van het moment waarop debiteuren hun factuur voldoen aan u. Uw onderneming kan hierdoor zorgeloos verder groeien. Uitgaven zijn goed te plannen, de cashflow verbetert aanzienlijk en toeleveranciers kunnen netjes op tijd betaald worden. De liquiditeitspositie, solvabiliteit en rendabiliteit van uw onderneming verbeteren direct.

De financiële ruimte die ontstaat zorgt ervoor dat uw onderneming betere inkoopvoorwaarden kan bedingen bij toeleveranciers. De onderhandelingspositie ten opzichte van klanten verbetert en de kredietwaardigheid van uw onderneming, en haar rating bij de traditionele kredietinstellingen, neemt toe.

Het debiteurenrisico wordt van u overgenomen door ons en uw facturen worden tot maximaal 90% van de waarde van de factuur gefinancierd. Door het uitbesteden van uw debiteurenbeheer kunt u zich volledig concentreren op het ondernemen en het laten groeien van uw bedrijf.

  • Verbetering van de liquiditeit
  • Bescherming tegen dubieuze debiteuren
  • Ontzorging van het debiteurenbeheer

Onze voordelen

✔  Snelste acceptatieproces
✔  Laagste kosten
✔  Meeste werkkapitaal
✔  25 jaar ervaring
✔  Kennis van alle branches

Wat levert factoring u op?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan met cashflow calculatie op maat.

Bel mij terug

Meer weten?

Wilt u meer weten over factoring met Factoring Partners Nederland?
Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, toegespitst op uw bedrijf.