Enter your keyword

Voor wie

Uniek in full service factoring

Binnen de wereld van factoring zijn wij uniek. Daar waar collega’s zich hoofdzakelijk richten op de gangbare branches en processen, met bijbehorende volumes, richten wij ons meer specifiek op nichemarkten. Dit maakt dat u bij ons factoring op maat krijgt en vaak ‘Ja’ hoort, waar u bij een andere aanbieder ‘Nee’ als antwoord krijgt.

Er is in de markt dan ook géén concurrerende bank of vergelijkbare factoring maatschappij die dezelfde kwaliteit factoring aanbiedt op basis van maatwerk met zeer korte acceptatietijd.

Is dit herkenbaar voor u?

> Debiteuren zijn onze belangrijkste activa
> We maken een snelle groei door als onderneming
> Lang uitstaande betalingen drukken op de cash-flow
> We verliezen enorm veel tijd aan debiteurenbeheer

Bovenstaande vormt doorgaans de aanleiding om te kiezen voor factoring.

Als u denkt dat factoring uw organisatie echt kan helpen, dan zijn wij uw partner wanneer onderstaande uitgangspunten u aanspreken.

1. Samen maak u een groter verschil

Wij geloven dat bundeling van krachten leidt tot succes. We stimuleren dat onze klanten zich kunnen focussen op hun core-business en sterk(er) worden door samenwerkingen. Als wij zaken gaan doen krijgt u – waar mogelijk – toegang tot ons netwerk.

2. Persoonlijke aanpak

We zijn persoonlijk betrokken, want we willen gevoel hebben en houden bij u als ondernemer en bij uw bedrijf. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening maximaal af te stemmen op uw situatie.

3. Sociaal betrokken

Wij leveren graag een bijdrage aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben een duidelijk winstoogmerk om ook aan uw continuïteit te kunnen blijven voldoen.

4. Zakelijke focus

We zijn zakelijk, waarbij wederzijds vertrouwen en een comfortabel gevoel één van onze uitgangspunten zijn. We leveren full service factoring met als doel om ondernemers voort te laten bestaan, te laten groeien en hiermee te zorgen voor continuiteit. We gaan voor een win-win situatie.

Onze voordelen

✔  Snelste acceptatieproces
✔  Laagste kosten
✔  Meeste werkkapitaal
✔  25 jaar ervaring
✔  Kennis van alle branches

Wat levert factoring u op?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan met cashflow calculatie op maat.

Bel mij terug